Vallningsläger

Svenska klubben för ungerska rashundar

Vallning på Mårtensby gård

Ekvalens kennel och Mårtensby gård hälsar dig välkommen i fårhagen den

 

22 & 23 september 2018.

Här kommer en inbjudan till vall-läger, Vi hoppas att det ska bli en kanonhelg med massor av hundträning i fårhagen och hur mycket hundsnack som helst. Vi tackar redan här, på förhand för din anmälan. Vi samlas på lördagen 22 september klockan 09.00 ute i Mårtensby (vägbeskrivning nedan).

 

Vi kommer att ha lite teori och genomgång av helgen och installera oss i huset där ni ska sova.

Vi kommer sedan valla varje dag med uppehåll för lunch och middag fram till söndag ca 15.00.

Ta med Vaccinationsintyg på hunden och för hund som ska anlagstestas glöm inte stamtavla

Träna din hund på inkallning och ett stopp, helst ligg.

Dessa kommandon behövs i fårhagen. Lydnaden brukar försvinna ju mer din

hund ”tänder” på vallning så det gäller att lydnaden fungerar bra utan får!

Ordentliga skor/stövlar bör man ha i fårhagen.

Stövlar/skor måste vara rengjorda om ni inom 48 timmar vistats bland annan boskap.

Varje person tar med sig egna sängkläder och handdukar, saker till hunden etc, även det man vill dricka, för till lunch och middag blir det saft och vatten så vill man dricka något annat så tar man med sig detta.

Jag hoppas ni kommer få en trevlig, rolig och inspirerande helg och önskar er välkomna till en oförglömligt rolig helg tillsammans med oss. Anmälan till ewa@imsevimses.se

Kostnad 2,200:- (extra person utan hund 1.000:-) insättes på bankgirokonto 835-3617 (Mårtensby Gård)

Vad gäller om jag behöver avboka min kurs.

Du kan avboka din kurs upp till 14 dagar innan kursstart, det tillkommer dock en avbokningsavgift om 500 kronor. När det är mindre än 14 dagar till kursstart , återbetalas inget av erlagd avgift och har du inte betalat gäller fullt betalningsansvar. Har du själv drabbats av sjukdom eller din hund kan du givetvis avboka avgiftsfritt fram till kursstart mot läkarintyg för dig själv och veterinärintyg för din hund. Ingen kreditering sker före insänt intyg. Har du ytterligare frågor kring detta kan du kontakta oss för mer information

Vägbeskrivning

Från Stockholm åk E4 mot Uppsala, tag av mot Arlanda, tag första höger Norrtälje/ Almunge,följ skyltar till Almunge. I Almunge slutar vägen med ett T-kors åk höger mot Edsbro i ca 2 km tag höger mot Rånäs/ Almunge Golfklubb, åk ca 7 kilometer så kommer ni till en fyrvägskorsning mitt i skogen tag där höger mot Gottröra, åk 1,5 kilometer, tag höger Mårtensby (liten gul skylt på vänster sida), (kommer ni till en liten by som heter Rörsby har ni missat Mårtensbyskylten med 300 meter men är fortvarande på våra marker). Åk tills vägen slutar ca 800 meter så kommer ni upp på gården .

Från Uppsala åk mot Almunge från motorvägen till Stockholm, Åk till Almunge sedan lika ovan.

Obs! Åk efter min vägbeskrivning och ej GPS den sista biten. GPS:en visar en tokig väg genom skogen som man behöver Jeep för att sig fram på.

 

Varmt välkomna !

Ewa & Pyzze