Nyhetsbrev Furien

Svenska klubben för ungerska rashundar

Furien försvinner och ersätts av ett nyhetsbrev!


Det sista numret av Furien har nu nått våra medlemmar och nu övergår vi till ett digitalt nyhetsbrev med start i januari 2019.


Papperstidningar har sin charm, men fördelarna med en digital tidning är många. Det blir billigare, enklare att hantera och vi kan vara aktuellare. Händer det något viktigt för våra ungerska raser kan vi skicka ut extranummer.


Den digitala Furien går att läsa i dator och i mobil. Redaktör är Eva Wieselgren.

Precis som tidigare är det ni medlemmar som bidrar med innehåll. Skicka in berättelser från vardagen, bilder, resultat från tävlingar och prov och annat som handlar om våra ungerksa raser till furien@svkfur.se


Nytt nummer varje månad!


Nyhetsbrevet Furien kommer att skickas ut en gång i månaden eller oftare för att rapportera från våra utställningar och arrangemang. Missa inget prenumerera nu!


För att utskicken  av nyhetsbrevet ska fungera måste alla medlemmar teckna en prenumeration. (Vi har inget register på aktuella e-postadresser till alla) När ni prenumererar på nyhetsbrevet kommer namn och e-postadresser förvaras säkert på Svk FUR:s konto hos Mailchimp, företaget som sköter nyhetsbreven. De lämnas inte ut till någon annan. Du kan när som helst gå in och ändra dina uppgifter eller säga upp nyhetsbrevet.